Login with Social

Facebook Google

Woning N&N te Oostende

Verbouwen van ...

Locatie: Oostende
Project: Verbouwing

Verbouwing van een rijwoning

Project voltooid zomer 2015


Bij deze belle-etagewoning situeren de leefruimte en keuken zich op de verdieping een niveau hoger dan de tuin. Om de minimale keuken wat uit te breiden en te moderniseren wordt er achteraan een beperkte uitbouw gedaan. Om het contact met de tuin te behouden komt er een buitentrap in metalen open roosters, zodat er ook nog voldoende licht wordt doorgelaten naar de kelderverdieping.

Een eerste gesprek?

Denk jij aan bouwen of verbouwen met Oost West ARCHITECTUUR? Ik kom graag bij jou langs om kennis te maken en mijn manier van werken te verduidelijken. Een eerste gesprek is uiteraard steeds vrijblijvend en dus gratis. Neem zeker contact op en zo maakt Oost West jouw Thuis Best!

Contact opnemen!
Powered by Datalink | Copyright © 2019
Copyright content : Oost-West © 2019 | Privacybeleid