Login with Social

Facebook Google

Woning K&T te Rukkelingen

Verbouwen van ...

Locatie: Heers
Project: Verbouwing

Verbouwen van een halfopen woning tot woning met praktijkruimte

Uitbreiding en interne verbouwing voltooid in december 2017
Gevel nog te isoleren en af te werken


Een uitdagend project voor Oost West ARCHITECTUUR op de taalgrens: het inrichten van een kinesitherapiepraktijk in een bestaande woning met verschillende niveauverschillen.

De praktijkruimte wordt ingericht op het gelijkvloers van de bestaande woning. Hier ligt het vloerpas een halve meter boven het niveau van de straat. Een hellend vlak zorgt ervoor dat de praktijk voor iedereen toegankelijk is.

De bestaande achterbouw wordt afgebroken en vervangen door een nieuwe uitbouw. Hierin worden de verschillende private woonfuncties ondergebracht. Om een optimale aansluiting met de ruime tuin te garanderen wordt er nog een extra niveauverschil gemaakt. De nieuwe uitbreiding ligt op hetzelfde niveau als de tuin en omvat de keuken, eetplaats en zitplaats. De trap naar de nieuwe uitbreiding loopt over de volledige breedte van de ruimte. Zo is het eerder een meubelstuk dat deel uitmaakt van de inrichting dan een hindernis. 

Een eerste gesprek?

Denk jij aan bouwen of verbouwen met Oost West ARCHITECTUUR? Ik kom graag bij jou langs om kennis te maken en mijn manier van werken te verduidelijken. Een eerste gesprek is uiteraard steeds vrijblijvend en dus gratis. Neem zeker contact op en zo maakt Oost West jouw Thuis Best!

Contact opnemen!
Powered by Datalink | Copyright © 2019
Copyright content : Oost-West © 2019 | Privacybeleid