Login with Social

Facebook Google

Woning G&K te Oostkamp

Renoveren van ...

Locatie: Oostkamp
Project: Renovatie

Renovatie van een halfopen woning

Interne verbouwing voltooid in 2010
Gevelbepleistering afgewerkt in 2012


Deze halfopen woning in het centrum van Oostkamp onderging enkele eerdere verbouwingen alvorens het gelijkvloers in 2010 grondig wordt aangepakt door Oost West ARCHITECTUUR

De bestaande centrale gang maakt plaats voor een inkomsas dat enerzijds toegang geeft tot de privévertrekken en anderzijds tot de bureauruimte. De ruimte die oorspronkelijk door de gang wordt ingenomen, wordt nu bij de zitruimte gevoegd. De oude muur tussen het hoofdgebouw en de reeds verbouwde aanbouw gaat eruit, zodat er één grote gelijkvloerse leefruimte met open keuken ontstaat. Dankzij deze beperkte ingrepen wordt er op een niet zo grote oppervlakte een groot ruimtegevoel gecreëerd.

De bureauruimte wordt apart gehouden, zodat deze bruikbaar is als praktijkruimte. Om toch het contact met de leefruimtes te behouden, wordt er een grote schuifdeur geplaatst tussen leefuimte en bureau. Met openstaande deur lopen wonen en werken in mekaar over. Als er geconcentreerd gewerkt moet worden of als er klanten langskomen, dan wordt de deur gesloten en vormt het bureau een aparte entiteit.

Een eerste gesprek?

Denk jij aan bouwen of verbouwen met Oost West ARCHITECTUUR? Ik kom graag bij jou langs om kennis te maken en mijn manier van werken te verduidelijken. Een eerste gesprek is uiteraard steeds vrijblijvend en dus gratis. Neem zeker contact op en zo maakt Oost West jouw Thuis Best!

Contact opnemen!
Powered by Datalink | Copyright © 2019
Copyright content : Oost-West © 2019 | Privacybeleid