Login with Social

Facebook Google

Woning B&C te Brugge

Verbouwen van ...

Locatie: Brugge Sint-Michiels
Project: Verbouwing

Uitbreiden van een halfopen woning

Voltooid in 2015

 

Deze halfopen woning staat op een perceel waarop er geen uitbreidingsoppervlakte meer over is. Om de woning toch te verruimen, hebben we een strak balkvormig volume in het dak geschoven. Zo is de bruikbare vloeroppervlakte toch bijna verdubbeld.

Het nieuwe volume is aan de voorzijde afgewerkt met een houten gevelbekleding uit planken met variërende breedtes. Aan de zijkant hebben de opdrachtgevers gekozen voor een plaatmateriaal.

Een eerste gesprek?

Denk jij aan bouwen of verbouwen met Oost West ARCHITECTUUR? Ik kom graag bij jou langs om kennis te maken en mijn manier van werken te verduidelijken. Een eerste gesprek is uiteraard steeds vrijblijvend en dus gratis. Neem zeker contact op en zo maakt Oost West jouw Thuis Best!

Contact opnemen!
Powered by Datalink | Copyright © 2019
Copyright content : Oost-West © 2019 | Privacybeleid